Schrijf review

Overzicht reviews

François Huysmans

https://foodtaster.be/restaurants/horseele

Nadine Roeck

Opnieuw een buitengewoon bezoek aan Restaurant Horseele op dinsdag 30 december voor een lunch en eens te meer onvergetelijk. De medewerkers verwelkomen, begeleiden ons naar onze tafel en doen de service met veel stijl en kennis van zaken. Ook een plus voor de sommelier die enthousiast informatie geeft over de wijn die de gerechten begeleiden. De amuses, de gerechten zijn werkelijk pareltjes als schilderijtjes en smaken buitengewoon lekker. We zijn klanten sinds de opening van het restaurant, die we 1maal per maand bezoeken en zijn telkens aangenaam verrast hoe vindingrijk en lekker de gerechten zijn met steeds nieuwigheden.
Dit is een 1-ster restaurant die zonder enige twijfel een tweede ster verdient. We hebben al veel 2/3 sterren-restaurants bezocht en dit is zonder twijfel een restaurant die hetzelfde niveau staat.

Kris en Caroline Franceus-Vandercoilden

Bijzonder hartelijke én professionele ontvangst in een warme, moderne en eigentijdse setting. Wat we op de prachtige borden geserveerd kregen, waren stuk voor stuk schitterende meesterwerkjes van de chef, niet alleen voor het oog, maar ook voor álle smaakpapillen. De geselecteerde wijnen waren top en sloten er perfect bij aan. Hartelijk dank! Kris en Caroline

Bart Van Laethem

Wow wat een unieke ervaring, helemaal onder de indruk door het reilen en zeilen van het restaurant door TOPCHEF Danny Horseele & zijn fantastisch team. Van amuses tot aan de koffie culinair verwend, hoogstaand niveau, alles op smaak met als uitblinker de King Krab, FE-NO-ME-NAAL! De gastvrijheid is van zeer hoog niveau en de sommelier plaatst bij de gerechten meer dan degelijke wijnen neer. Kortom jullie verdienen een 2de ster! Proficiat doe zo voort! Beste restaurant van GENT! Bedankt!

Jean Trehout

Heel vriendelijke bediening ontvangst , excellente bediening , fenomenaal eten .

rik tans

Eens gaan kijken en vooral proeven wat sous-chef Nicolaï Vanquickelberghe, onze buurman, in zijn mars heeft.
Dat was het plan. Dat bleek zelfs een zeer goed plan te zijn. Top, hip, enthousiast, kunstig en buitengewoon lekker zijn de bijvoeglijke naamwoorden die een juiste indruk van ons bezoek weergeven. We gaan nog eens kijken en proeven! Dikke pluim voor het hele team!

Marika Van Meirhaeghe

Genoten van de overheerlijke degustatiemenu in restaurant Horseele. Verrassende smaken, lekker en verfijnd.
Ook de bijpassende wijnen zijn met veel enthousiasme en kennis uitgekozen door de sommelier.
Culinaire verwennerij! Proficiat aan het voltallige team.

Johan Van Ongevalle

Een schitterende avond en ontvangst gekregen
Culinair verwent van begin tot einde..een topteam daar in de keuken!
Zaalpersoneel en sommelier voldeden aan al onze wensen.
Dit was een ervaring voor herhaling vatbaar.
Bedankt team Horseleele

John Saey

We zijn met 6 vrienden bij jullie komen eten.
Topavond ! De 5 gangenmenu was schitterend ! Sommelier van hoog niveau en de bediening was tevens top ! Danny het is duidelijk, je bent een absolute topkok en verdient zeker 2 sterren.

Katrien Savat

Het 5 gangenmenu, kwaliteit, kwantiteit, presentatie was top ! Ook niets aan te merken op onthaal, bediening, sommolier en keuze van de sommolier. Kortom alles schitterend en op naar een 2 de ster want “Horseele” is het echt waard !

Marc De Saedeleer

Al 45 jaar kookt Danny op eenzame hoogte, elke dag weer ! Het aantal sterrenchefs en excellente sommeliers die bij hem de job geleerd hebben zijn ontelbaar ! Ook nu weer zijn de keuken- en zaalbrigade werkelijk top ! Restaurant Horseele bezoeken staat voor een onvergetelijke avond, van de amuses tot de mignardises bij de koffie. Wat ooit begon in het Molentje in Zeebrugge krijgt nu een schitterend vervolg in het mooiste voetbalstadion van het land ! Prijs/kwaliteit is het zeer moeilijk om ergens anders beter te vinden ! Hopelijk komen de Michelin-inspecteurs snel langs, want één ding is zeker: alles doet aan het Molentje denken (kwaliteit van eten, drank, bediening en ontvangst), dus zou een 2e Michelin-ster meer dan verdiend zijn !!! Een mens wordt instant gelukkig van een bezoek aan Restaurant Horseele - goed bezig – doe zo verder !

Geert De Coster

Als verjaardagscadeau van mijn man traktatie in uw restaurant. Van begin tot einde een culinair genot! Echt top!!! Schitterend jong team in de zaal met een geweldige sommelier als extraatje !
100% tevreden!!!! En of dat we terugkomen !

Laat een review achter

Stadion KAA Gent
Ottergemsesteenweg - Zuid 808, 9000 Gent

Ingang Ottergemsesteenweg zuid 808,
links aan ingangspunt H (Horseele),
lift naar het 4e verdiep.
Parking voor het restaurant.

Speciaal wintertruffelmenu voor Valentijn week-end

Meer info