Schrijf review

Overzicht reviews

François Huysmans

https://foodtaster.be/restaurants/horseele

Nadine Roeck

Opnieuw een buitengewoon bezoek aan Restaurant Horseele op dinsdag 30 december voor een lunch en eens te meer onvergetelijk. De medewerkers verwelkomen, begeleiden ons naar onze tafel en doen de service met veel stijl en kennis van zaken. Ook een plus voor de sommelier die enthousiast informatie geeft over de wijn die de gerechten begeleiden. De amuses, de gerechten zijn werkelijk pareltjes als schilderijtjes en smaken buitengewoon lekker. We zijn klanten sinds de opening van het restaurant, die we 1maal per maand bezoeken en zijn telkens aangenaam verrast hoe vindingrijk en lekker de gerechten zijn met steeds nieuwigheden.
Dit is een 1-ster restaurant die zonder enige twijfel een tweede ster verdient. We hebben al veel 2/3 sterren-restaurants bezocht en dit is zonder twijfel een restaurant die hetzelfde niveau staat.

Kris en Caroline Franceus-Vandercoilden

Bijzonder hartelijke én professionele ontvangst in een warme, moderne en eigentijdse setting. Wat we op de prachtige borden geserveerd kregen, waren stuk voor stuk schitterende meesterwerkjes van de chef, niet alleen voor het oog, maar ook voor álle smaakpapillen. De geselecteerde wijnen waren top en sloten er perfect bij aan. Hartelijk dank! Kris en Caroline

Laat een review achter

Stadion KAA Gent
Ottergemsesteenweg - Zuid 808, 9000 Gent

Ingang Ottergemsesteenweg zuid 808,
links aan ingangspunt H (Horseele),
lift naar het 4e verdiep.
Parking voor het restaurant.

Speciaal wintertruffelmenu voor Valentijn week-end

Meer info