Mederwerkers

Danny HORSEELE

Danny HORSEELE

Geboren in Blankenberge op 17/09/1953, nu wonende in Knokke en de technische opleiding gevolgd aan de hotelschool in Oostende van '67 tot '69 met stages in:

  • Restaurant de Goededag in Lissewege (1 Michelinster)
  • Restaurant le CoërVolant in den Haan (1 Michelinster)
  • Restaurant l'Huitriēre in Blankenberge (2 Michelinsterren) tot eind 1971
  • Legerdienst in 1972 in Club Astoria te Keulen met diverse stages in het Restaurant Chez Alex te Keulen (2 Michelinsterren)
  • 1 jaar restaurant Georges Blanc in Vonnas (3 Michelinsterren)
  • 1 jaar restaurant Troisgros in Rouanne (3 Michelinsterren)
  • 6 maand restaurant Marc Meneau in St.Pēre sous Vezelay (3 Michelinsterren )
  • 1977 december start restaurant t'Molentje in Zeebrugge
  • 1982 verkozen tot beloftevolle jonge chef en 14/20 Gault-Millau
  • 1984 15/20 Gault -Millau
  • 1987 16/20 Gault -Millau
  • 1990 1e Michelinster
  • 1995 3e koksmuts en 17/20 in de Gault-Millau
  • 2000 2e Michelinster
  • 2008 chef van het jaar en 18/20 Gault -Millau
  • Start nieuw restaurant Danny Horseele in Dudzele met ogenblikkelijk 2 Michelinsterren en 18/20 in de Gault-Millau
  • 2013 start restaurant Horseele het paradepaardje van KAA Gent met actueel 16/20 Gault-Millau en 1 Michelinster
Davy DEVLIEGHERE

Davy DEVLIEGHERE

Keukenchef

John-Patrick WAUTOT

John-Patrick WAUTOT

Zaalverantwoordelijke , kaasmeester

Jorn EGGERMONT

Jorn EGGERMONT

Warme Keuken

Lieselotte ENGELEN

Lieselotte ENGELEN

Zaalmedewerker

Lisa VAN DEN DRIESSCHE

Lisa VAN DEN DRIESSCHE

Sommelier

Nicolaï VANQUICKELBERGHE

Nicolaï VANQUICKELBERGHE

Patissier

Met dank aan onze 2 kledijpartners
River Woods en Bulté Fashion.

Stadion KAA Gent
Ottergemsesteenweg - Zuid 808, 9000 Gent

Ingang Ottergemsesteenweg zuid 808,
links aan ingangspunt H (Horseele),
lift naar het 4e verdiep.
Parking voor het restaurant.