Mederwerkers

Danny HORSEELE

Danny HORSEELE

Geboren in Blankenberge op 17/09/1953, nu wonende in Knokke en de technische opleiding gevolgd aan de hotelschool in Oostende van '67 tot '69 met stages in:

  • Restaurant de Goededag in Lissewege (1 Michelinster)
  • Restaurant le CoërVolant in den Haan (1 Michelinster)
  • Restaurant l'Huitriēre in Blankenberge (2 Michelinsterren) tot eind 1971
  • Legerdienst in 1972 in Club Astoria te Keulen met diverse stages in het Restaurant Chez Alex te Keulen (2 Michelinsterren)
  • 1 jaar restaurant Georges Blanc in Vonnas (3 Michelinsterren)
  • 1 jaar restaurant Troisgros in Rouanne (3 Michelinsterren)
  • 6 maand restaurant Marc Meneau in St.Pēre sous Vezelay (3 Michelinsterren )
  • 1977 december start restaurant t'Molentje in Zeebrugge
  • 1982 verkozen tot beloftevolle jonge chef en 14/20 Gault-Millau
  • 1984 15/20 Gault -Millau
  • 1987 16/20 Gault -Millau
  • 1990 1e Michelinster
  • 1995 3e koksmuts en 17/20 in de Gault-Millau
  • 2000 2e Michelinster
  • 2008 chef van het jaar en 18/20 Gault -Millau
  • Start nieuw restaurant Danny Horseele in Dudzele met ogenblikkelijk 2 Michelinsterren en 18/20 in de Gault-Millau
  • 2013 start restaurant Horseele het paradepaardje van KAA Gent met actueel 16/20 Gault-Millau en 1 Michelinster
Davy DEVLIEGHERE

Davy DEVLIEGHERE

Keukenchef

John-Patrick WAUTOT

John-Patrick WAUTOT

Zaalverantwoordelijke , kaasmeester

Jorn EGGERMONT

Jorn EGGERMONT

Warme Keuken

Lieselotte ENGELEN

Lieselotte ENGELEN

Zaalmedewerker

Gilles PAUWELS

Gilles PAUWELS

Koude Keuken

Lisa VAN DEN DRIESSCHE

Lisa VAN DEN DRIESSCHE

Sommelier

Nicolaï VANQUICKELBERGHE

Nicolaï VANQUICKELBERGHE

Patissier

Met dank aan onze 2 kledijpartners
River Woods en Bulté Fashion.

Stadion KAA Gent
Ottergemsesteenweg - Zuid 808, 9000 Gent

Ingang Ottergemsesteenweg zuid 808,
links aan ingangspunt H (Horseele),
lift naar het 4e verdiep.
Parking voor het restaurant.

Horseele in the box
(vanaf 3 juni)

Restaurant Horseele krijgt binnenkort een compleet nieuwe ‘look en feel’.
De werken aan het restaurant gaan van start vanaf 3 juni.

Tijdens die periode ontvangt sterrenchef Danny Horseele zijn gasten in een aangrenzende skybox. De ervaring blijft voor u hetzelfde, een gastronomische verwennerij op het hoogste niveau voor twee of meer personen.
Bovendien is ook het adembenemend zicht over het blauw-witte stadion nog steeds van tel. Kom vlug genieten van ons ‘HORSEELE IN THE BOX’ -concept.

U bereikt ons vanaf 3 juni via de hoofdingang van de Ghelamco Arena.